Algemene info

Datum & Tijd
Polonaise 2024, 4 januari 2024 van 19:00 tot 00:00
Locatie
Vibes, Lardinoisstraat 8 5611 ZZ Eindhoven
Minimumleeftijd
Polonaise 2024 is een 18+ event. Zorg dat je altijd een geldig paspoort, ID kaart of rijbewijs bij hebt.
Legitimatie
Een geldige legitimatie in de vorm van een paspoort, ID kaart of rijbewijs is verplicht. Bij twijfel kan de beveiliging vragen om een geldig identiteitsbewijs te laten zien.
Wat houdt zero-tolerance in?
Polonaise 2024 hanteert een zero-tolerance beleid. Er wordt streng gecontroleerd op het gebruik, bezit of verhandelen van hard en/of softdrugs. Bij constatering van het bezit hiervan, ongeacht de hoeveelheid, wordt de toegang tot het festival ontzegt. Een beroep op restitutie van het ticketbedrag is in deze situatie helaas niet mogelijk.
Lockers
Er zijn voldoende lockers aanwezig zodat je jouw spullen kunt opbergen. De kluisjes kosten €8 per kluisje. Deze zijn te koop op locatie middels een QR Code.
Betaalwijze
Bij de bar is het pin only, het is niet mogelijk om met cash te betalen.
Oordoppen
We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na Polonaise 2024 nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren.
Selfiesticks
Helaas, pindakaas. Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je daarom aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Professioneel fotoapparatuur
Wil je jouw Polonaise 2024 ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hastag #polonaise2024. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@firstvision.nl.
Deodorant
Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Maar geen paniek, kleine deorollers zijn wel toegestaan en bieden een uitkomst.
Locatie tussentijds verlaten
Wanneer je de locatie verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzonder of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers na of dit het geval is. En verder adviseren we vooral om binnen te blijven.
Lichamelijke beperking
De locatie is toegankelijk voor mindervalide in een rolstoel. Het hoofdpodium, de bar en toiletten bevinden zich op de begane grond. De kluisjes, food en het rokers balkon zijn op de eerste verdieping en zijn begaanbaar via de lift aangegeven bij de locatie. Als er nog vragen zijn dan kunt u altijd mailen naar info@firstvision.nl we helpen je graag verder.
Medicatie
Wanneer je tijdens Polonaise 2024 gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.
Roken
Er is een rookruimte ingericht op de eerste verdieping van de locatie. Op de locatie is roken inclusief E-sigaretten verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de Beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.
Ik voel me niet lekker
Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Er is een EHBO-post aanwezig tijdens het evenement.

Tickets

Vragen over tickets
De ticketverkoop van Polonaise 2024 gaat via CM. Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, stuur een mail naar info@firstvision.nl
Ticketverkoop via derden
We raden je aan om enkel tickets voor Polonaise 2024 te bestellen via onze eigen kanalen. Tickets die aangekocht worden via Ticketswap, Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Ook zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de officiële kanalen van Polonaise 2024.

Carnaval

Is het een verkleed feest?
Ja zeker, het is zowaar verplicht om verkleed naar Polonaise 2024 te komen. Het is toch niet voor niets een carnavals event!
Worden er TV opnames gemaakt bij Polonaise?
Zeker! Tijdens Polonaise 2024 worden er opnames gemaakt die zullen worden uitgezonden via Omroep Brabant. Houd de socials in de gaten wanneer de opnames worden uitgezonden.

Vervoer

Openbaar vervoer
De locatie Vibes bevindt zich op loopafstand van Eindhoven Centraal Station, en is dus het beste te bereiken via het openbaar vervoer. Van uit het busstation loop je binnen 4 min (300 m) naar de entree van Vibes. En je helpt mee aan een duurzame festival omgeving door gebruik te maken van openbaar vervoer, dankjewel!
Parkeren
Kom je toch met de auto? Dan kun je parkeren bij de dichtbij zijnde parkeer garages Q-park de bijenkorf of Parkeergarage ’t Eindje, Eindhoven. Hiervoor moet je nog wel een parkeer ticket kopen op locatie of online via de Q-park website.
Ik kom met de fiets
Je kan je fiets parkeren in de openbare fiets parkeer plaats tussen de Kruisstraattunnel en de Vestdijktunnel. Fietsen is net zo gemakkelijk en gezond. Zet altijd je fiets goed op slot, de organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of schade.
Kan ik de accu van mijn E-bike mee naar binnen nemen om deze veilig op te bergen?
Nee, helaas is dit om veiligheidsredenen niet toegestaan. We adviseren je om; wanneer je je accu niet veilig bij je fiets kan houden/ opbergen, zonder accu naar het evenement te komen. Tevens zijn er geen mogelijkheden om je fietsaccu op te laden.

Contact

Contact
Als je vragen hebt adviseren we altijd om de info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Samen met Berk Music, Hart voor Muziek, FP2000 en First Vision organiseren we Polonaise 2024. Heb je een vraag aan een van deze partijen? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl We helpen je graag verder.
Persaanvraag
We willen alle fotografen en videograven die op Polonaise 2024 professioneel beeldmateriaal willen schieten vragen om contact op te nemen met onze pr-afdeling. Stuur een officiële persaanvraag naar info@firstvision.nl

Haal nu je tickets voor het gezelligste feestje van het jaar!

Tickets